DESPRE NOI

Fornax Group

Societatea FORNAX GROUP SRL s-a infiintat in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate productia si importul echipamentelor individuale de lucru si protectie a muncii. Sediul principal este in Constanta, existand si punct de lucru in Bucuresti.

Avand in vedere solicitarile clientilor de a le asigura servicii de calitate, ne-a determinat sa ne extindem oferind servicii integrate ( branding – serigrafie, broderie, asiguram tot fluxul tehnologic specific productiei imbracamintei de protectie a muncii, inclusiv posibilitatea personalizarii produselor prin broderie si serigrafie sau termotransfer ).

Standarde inalte

Detinem doua depozite pentru stocarea de materie prima si produse, unul in Constanta celalalt amplasat in Bucuresti, avand posibilitatea livrarii echipamentelor atat in tara cat si in afara tarii.

Calitatea produselor si serviciilor noastre sunt urmarite si imbunatatite continuu, fapt confirmat si prin certificarea sistemului integrat: calitate ISO 9001:2008, mediu ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007
Toate produsele comercializate si confectionate de societatea noastra au certificate de conformitate in concordanta cu standardele europene.

Suportul de care ai nevoie

Pentru toate categoriile de clienti ne rezervam timp pentru a da detalii despre tipurile de tesaturi,sugestii in alegerea culorilor sau a combinatiilor de culori, stabilirea modelelor de echipamente sau uniforme pe care acestia ar dori sa-i reprezinte.

Pentru stabilirea marimilor individuale va punem la dispozitie tabelul dimensiunilor in centimetri; Lucram atat serii mici cat si serii mari din toata gama echipamentelor si uniformelor;

Productia

Productia se realizeaza cu o echipa calificata in domeniul confectiilor, cu specialisti in dressing,ingineri textilisti pregatiti de a acorda maxima importanta tuturor comenzilor de la lansarea in productie,realizarea schitelor pe marimi, confectionarea cu atentie a produselor,finisare,verificarea CTC, ambalare,receptie pe modele, culori si marimi pana la livrarea acestora catre clienti.

Detinem contracte de prelucrare in lohn cu parti terte pentru realizarea obiectivelor contractuale.

Calitate recunoscuta

Calitatea produselor noastre este recunoscuta pe piata interna.
Cooperarea, seriozitatea si promtitudinea cu care raspundem la solicitarile clientilor nostri, livrarea la timp a produselor ne-au clasat in primele 15 societati la nivel national.

Cartea noastra de vizita se reflecta in portofoliul de clienti, cu care am stabilit relatii de parteneriat de lunga durata si de la care pot fi aduse recomandari in acest sens.

Produsele noastre

Produsele ce constituie obiectul principal de activitate al firmei FORNAX GROUP S.R.L. sunt apreciate la cote superioare faţă de cele ale firmelor concurente, avantajele oferite de gama de produse şi servicii având la bază calitatea, preţul, experienţa personalului angajat, dotările tehnice şi investiţiile realizate şi în curs de realizare

Produsele importate din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE.
Toate produsele comercializate indeplinesc prevederile HG nr. 115 / 2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Printre clientii care ne recomanda

Orange Romania Communication, Rompetrol Downstream, Vard Electro Braila, Vard Electro Tulcea, North Star Shipping, ADM Romania, Alro Slatina, GSP Offshore, Schenker Logistics Romania, D.B. Cargo, BricoDepot Romania, UTI Grup, Alpin57Lux Sebes, Histria Shipmanagement, APC, Solid House, UMEX SA, ARGUS SA, CICH Navodari , Procema RWP , OMV PETROM, Premier Energy, AGIL S.A,COMVEX SA, VelPitar, BBraun Romania, AVITUM, Siemens Energy Romania. etc.

Close Favorite
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories